HES İLAÇ AFYONSPOR 2-0 BURSASPOR


HES İLAÇ AFYONSPOR 2-0 BURSASPOR

0

BEĞENDİM

TFF 2. Lig Beyaz gurup 16. hafta maçları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Lider Esenler Erokspor yarın haftanın son maçında evinde play-off un iddialı takımlarından Bucaspor ile karşılaşacak. Lider maçı kazanırsa en yakın takipçisi 1461 Trabzonspor ile farkı 6 puana çıkaracak. Orta sıralara tırmanmak isteyen ve rahat bir nefes almak isteyen Bursaspor geçen hafta evinde Esenler ile 1-1 kalınca Afyonspor maçı için umutlandı. Yaklaşık bin kişilik taraftarı ile Afyon’a puan için gitti. Afyon Zafer Stadyumu/Atatürk Stadyumu Bursaspor taraftarı ile deplasmandan gelen sezonun en çok seyirci rekorunu kırdı. Afyonspor taraftarı karşılaşma öncesi son 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik elde eden takımına yeterli ilgiyi yine göstermedi. Maçı az sayıda taraftar topluluğu izledi. Uyuyan Afyonspor taraftarını Süperlig şampiyonluğu başarısı olan Bursaspor taraftarı uyandırdı. Maç her iki takım için de yüksek taraftar desteği atmosferini ile başladı.

Dk 1 Maça Bursaspor başladı.
Dk 4 Maçta ilk tehlikeli atağı Bursaspor geliştirdi. Bursaspor geliştirdiği bu atakta erken gol fırsatını değerlendiremedi.
Dk 15 bu defa Afyonspor Kaptan Kerem ve Enes ile Bursaspor kalesinde tehlike yarattı. Atak yönünde sağ taraftan ilerleyen Kerem korner noktansa yakın mesafeden sert ortaladı. Enes topu üst direkten auta attı.
Dk 23 Afyonspor da Savaş serbest vuruşunda topu Enes İle buluşturdu. Enes’in kafa vuruşunda top Bursaspor kalecisinde kaldı.
Dk 28 Bir önceki atakta asist yapan Savaş bu defa kendisi ceza yayının dışından vurdu. Yeşil-Beyazlı kaleci bu topunda kale çizgisini geçmesine izin vermedi.
Dk 36 Bursasporda Berat atak yönünde sağ taraftan içeriye ortaladı. Kaleciyi de aşan topta Çağatay buluştu. Bir adım geride kalan Çağatay % 100 gol pozisyonunu değerlendiremedi.
İlk 45 dakikada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.

DEVRE ARASI AFYONSPOR 0- 0 BURSASPOR
Maçın ikinci yarısında da gol ile sonuçlanmayan karşılıklı ataklar oldu.
Dk 66 Afyonspor da Enes ve Savaş Bursaspor kalesi önünde gereksiz paslaşmalar yapınca top Bursaspor kalecisinde kaldı.
Afyonspor organize ataklarla Bursaspor kalesine yüklendiği dakikalarda, korner atışında ön direkte Bursalı Bartu Göçmen Afyonsporu öne geçiren golü attı.
Dk 78 GOOLLL AFYONSPOR 1-0 BURSASPOR (Bartu Göçmen)
Golden hemen sonra uzaktan şutlar ile Afyonspor ikinci gol için Bursaspor kalesini yokladı.
Bursasporun kullandığı korner atışında hızlı çıkan Afyonspor orta alandan 2-3 oyuncusu ile Bursaspor kalesine kadar ilerledi. Enes kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu.
Dk 90 GOOLLL AFYONSPOR 2-0 BURSASPOR (Enes Erdem)
DK 90+6 maçta en net gol pozisyonlarından birisini daha yakalayan Bursaspor son saniyeler içinde Eren Tunalı’nın atak yönünde sağdan kale içine ortaladığı topa Eren Güler in kafasına doğru geldi. Az farkla topla buluşamayan Eren Güler son saniyede golü kaydedemedi.
MAÇSONU : AFYONSPOR 2-0 BURSASPOR
SARI KARTLAR: Afyonspor 2-2 Bursaspor
OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ : Afyonspor 5-4 Bursaspor

Haftayı Afyonspor 23 puanla 9. Bursaspor 11 puanla 18. sırada tamamladı

Bu Haber https://www.yurticihaberler.com/ haber sitesinden eklenmeiştir


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top